Foto appartement te huur in Utrecht - Faustdreef
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Faustdreef

Per direct beschikbaar

€ 1.609 p/m

80m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De private sector 4-kamer woningen in de vier gebouwen worden gerenoveerd. Ze hebben ongeveer 8 verdiepingen en zijn voorzien van laminaatvloeren, een nieuwe keuken (in grijze of witte uitvoering) met inbouwapparatuur, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, gestuukte muren en isolerende beglazing. Elke woning heeft ook een aparte opbergruimte op de begane grond.

De huurappartementen die we hier aanbieden, bevinden zich in de wijk Overvecht in Utrecht. Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht, telt qua bevolking als de vierde grootste gemeente van Nederland. De stad biedt prachtige grachten met cafés en terrassen aan het water en is uitermate geschikt voor fietsen. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving te vinden, omringd door mooie groene gebieden.

Daarnaast biedt de locatie nabij het treinstation Utrecht Overvecht uitstekende treinverbindingen. Binnen enkele minuten ben je op Utrecht Centraal. Het winkelcentrum Overvecht met meer dan 100 winkels, een sportpark en goede bereikbaarheid via de snelwegen A27 en N230 zijn ook grote voordelen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.609 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Faustdreef
  • 3561LP
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod