Foto appartement te huur in Utrecht - Vredenburgplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Vredenburgplein

Per direct beschikbaar

€ 2.130 p/m

125m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op zoek naar een luxe eengezinswoning in het centrum van Utrecht met twee zonnige terrassen op het zuidwesten? Deze ruime woningen boven de nieuwe entree van Hoog Catharijne bieden rust en vrijheid. Met een woonoppervlakte van 127 m2, drie woonlagen en drie slaapkamers zijn deze unieke woningen gelegen in hartje centrum Utrecht. Elke woning heeft een riante woonkamer met moderne keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zolderverdieping met extra slaapkamer en technische ruimte. Geniet van het zonnige dakterras en een externe berging op het binnenterrein. De huurprijs is vanaf €1.614 per maand.

De locatie is ideaal met alle voorzieningen zoals winkels, theaters en openbaar vervoer op loopafstand. Het Centraal Station is vlakbij en uitvalswegen zoals de A12, A2, A27 en A28 zijn goed bereikbaar. Kortom, wonen in het bruisende centrum van Utrecht met alle gemakken bij de hand.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.130 per maand

Oppervlakte

125m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vredenburgplein
  • 3511WH
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod