Foto appartement te huur in Utrecht - Monnetlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Monnetlaan

Per direct beschikbaar

€ 1.575 p/m

77m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De huurprijs in deze advertentie is nog niet definitief en moet eerst worden beoordeeld volgens het woningwaarderingsstelsel. Na de beoordeling wordt de huurprijs aangepast.

Het betreft een woning met een keuken voorzien van alle apparatuur, een badkamer met douche en scheidingswand, en betegelde toilet en badkamer. Een appartement met 3 kamers bevat twee slaapkamers en een ruime woonkamer. Het is toegestaan om een woning te delen met 3 personen volgens de regels van de gemeente Utrecht, maar in dit project zijn maximaal 2 huisgenoten toegestaan in woningen met niet meer dan 2 slaapkamers.

Het project betreft de ombouw van 3-kamerappartementen naar 4-kamerappartementen die alleen worden verhuurd aan groepen van 3 individuele huurders die geen gemeenschappelijk huishouden vormen. De huurprijs is gebaseerd op het woningwaarderingsstelsel voor onzelfstandige accommodatie.

Het complex op Kanaleneiland bestaat uit vier gebouwen in 3 straten: Auriollaan, Marshalllaan en Monnetlaan. De appartementen zijn volledig gerenoveerd in 2017 en luxe afgewerkt met energielabel A. De locatie biedt diverse voordelen, waaronder een winkelcentrum op 200 meter afstand, een snelle verbinding met het centrum van Utrecht en goede openbaar vervoersmogelijkheden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.575 per maand

Oppervlakte

77m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Monnetlaan
  • 3527GM
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod