Foto appartement te huur in Utrecht - Wolter Heukelslaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Wolter Heukelslaan

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

115m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het mooie en populaire Oudwijk komt dit prachtige bovenappartement beschikbaar vanaf 1 september 2024. Het huis is volledig uitgerust met een keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, een luxe badkamer met bad en douchecabine, en alle kamers zijn gerenoveerd. Karakteristieke elementen zoals de originele plafondornamenten en schuifdeuren zijn behouden gebleven, maar de woning heeft een luxe en stijlvolle transformatie ondergaan.

Het huis ligt om de hoek van de Burgemeester Reigerstraat, waar verschillende winkels, cafés en een Albert Heijn te vinden zijn. Park Lepelenburg en het Wilhelminapark liggen op loopafstand en de bus naar Utrecht Centraal stopt letterlijk om de hoek, maar ook met de fiets zijn Utrecht Centraal en het centrum van Utrecht in minder dan 10 minuten te bereiken. Kortom, rustig en luxe wonen op een toplocatie!

Indeling:
Eerste verdieping:
Entree, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Hal, toegang tot de ruime gezellige woonkamer. De woonkamer kan worden verdeeld in een apart zitgedeelte (voorzijde van het huis) en eetgedeelte (achterzijde van het huis) en kan worden afgesloten met schuifdeuren. Vanuit de woonkamer is ook via schuifdeuren het balkon te bereiken. De moderne keuken is voorzien van koelkast met vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser.

Derde verdieping:
Hal, twee slaapkamers aan de voorzijde die met schuifdeuren zijn verbonden. Er is een "tussenkamer", perfect als opslag, en een ruime derde slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer heeft een tweede toilet, ligbad, douchecabine, wastafel, designradiator en wasmachine.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 1 september 2024;
- Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden;
- Gestoffeerd;
- Uitstekende locatie;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Huisdelers niet toegestaan;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als bruto salaris.

Huurprijs:
- Kale huur: € 2750 (excl. G/W/E)

- Borg: € 2750.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Wolter Heukelslaan
  • 3581SP
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod