Geverifieerde verhuurder

Appartement Voorburg

Staringkade (2273RR)

Per direct beschikbaar

€ 2.100 p/m

120m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig 5-kamer appartement verdeeld over 3 verdiepingen met zonnig dakterras en geweldig uitzicht op de skyline van Den Haag, gelegen aan een mooie gracht in Voorburg!

LIGGING:
Dit appartement ligt aan een rustige straat langs een charmante gracht omzoomd door bomen. Gemakkelijke toegang tot de A4 en A12, op vier minuten loopafstand van station Den Haag Laan van NOI met directe tram-, metro- en treinverbindingen naar Den Haag Centraal, Rotterdam en Amsterdam. Winkelcentrum Julianabaan en de Theresiastraat liggen beide op tien minuten loopafstand, terwijl het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen een korte fietstocht verwijderd zijn. Kortom, een comfortabel, centraal gelegen en goed onderhouden huis in een rustige omgeving.

INDELING:
Begane grond: Eigen voordeur naar het appartement met voldoende ruimte voor fietsen. Hal met meterkast en met tapijt beklede trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop met glazen deur, lichte en ruime L-vormige eet- en woonkamer met originele ronde scheidingswand voorzien van twee ingebouwde kasten. Prachtig uitzicht op de gracht vanuit de woonkamer. Aparte keuken aan de achterzijde met gasfornuis, inbouwoven, koelkast met vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot een achterbalkon met handige kast.

Tweede verdieping: Overloop met originele glas-in-lood paneeldeuren, modern toilet en diepe inbouwkast. Royale slaapkamer aan de voorzijde over de volledige breedte van het huis. Vanuit de gang toegang tot een moderne badkamer voorzien van inloopdouche, bad, designradiator, wastafelmeubel, spiegelkast en linnenkast. Twee slaapkamers aan de achterzijde.

Derde verdieping: Overloop met bergruimte, aansluitingen voor was- en droogmachines en boiler. Ruime slaapkamer of kantoorruimte met wastafel. Vanuit deze kamer toegang tot een groot dakterras op het zuidwesten met vrij uitzicht en privacy.

BIJZONDERHEDEN:
- Beschikbaar vanaf 1 juli;
- Gestoffeerd;
- Ruim terras;
- Volledig dubbele beglazing;
- Borg 1 maand huur;
- Huurperiode minimaal 12 maanden;
- Niet geschikt voor delers of studenten;
- Beschikbaar medio juli 2024.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.100 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Staringkade
  • 2273RR
  • Voorburg

Vergelijkbaar aanbod