Foto huurwoning te huur in Den Haag - Charlotte Jacobslaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Charlotte Jacobslaan

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

139m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Bent u op zoek naar een luxe huurwoning in een rustige buurt in Den Haag? Dan is dit pand aan de Charlotte Jacobslaan 43 precies wat u zoekt. Met energielabel A en zonnepanelen bent u verzekerd van een energiezuinige woning die zowel comfort als duurzaamheid biedt. Het huis heeft een ruime indeling met veel natuurlijk licht, ideaal voor gezinnen of professionals die ruimte nodig hebben om te ontspannen of thuis te werken.

De woning is voorzien van alle moderne gemakken. Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust, inclusief een Amerikaanse koelkast.

Het huis aan de Charlotte Jacobslaan 43 biedt luxe en comfort niet alleen binnen, maar ook buiten. Via de schuifdeuren komt u in een prachtig aangelegde en goed onderhouden achtertuin waar u kunt genieten van privacy en rust. Deze tuin is de perfecte plek om te ontspannen of te entertainen tijdens de warmere maanden. Bovendien is er een handige achter ingang en een ruime schuur.

De woning is gelegen in een veilige en kindvriendelijke omgeving, met een nabijgelegen afgesloten speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen. Dit maakt het huis niet alleen ideaal voor gezinnen.

De ruime hal leidt naar een apart toilet op de begane grond. Via de vloerbedekking trap bereikt u de eerste verdieping waar drie slaapkamers zijn, waaronder een grote hoofdslaapkamer. De ingebouwde kasten in de kamers kunnen blijven, wat extra opbergruimte en gemak biedt. De ruime badkamer is volledig uitgerust met een apart bad en douche, ideaal voor ontspannende momenten.

Op de tweede verdieping is een grote zolderkamer met een dakkapel, die veel natuurlijk licht biedt. Deze ruimte kan worden gebruikt als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. Er is ook een afgesloten ruimte voor de wasmachine.

De hele woning is voorzien van hoogwaardige raambekleding.

Onderwijs en Kinderopvang:
Het pand is gunstig gelegen nabij zowel lokale als internationale scholen. De British School in The Netherlands (BSN) en The American School of The Hague (ASH) liggen op korte rijafstand, waardoor deze locatie bijzonder geschikt is voor internationale gezinnen. Bovendien zijn er diverse gerenommeerde basisscholen en kinderopvangmogelijkheden in de directe omgeving, zoals de Europese School Den Haag en basisschool De Vlieger.

Voorzieningen en Winkels:
Op korte afstand van de woning vindt u verschillende winkelcentra en supermarkten voor al uw dagelijkse behoeften. De buurt heeft een dorps karakter, met gezellige lokale winkels en boetiekjes, evenals diverse goede restaurants en cafés. Bovendien bent u slechts enkele minuten verwijderd van grotere winkelgebieden zoals het stadscentrum van Den Haag of de Frederik Hendriklaan, ook wel bekend als 'De Fred,' een populaire winkelstraat met een breed scala aan winkels en eetgelegenheden.

Ligging en Buurtkarakter:
De buurt combineert het beste van twee werelden: een rustige, veilige leefomgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. De aanwezigheid van parken en speeltuinen maakt het een ideale plek voor gezinnen, terwijl de nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke snelwegen zorgt voor uitstekende bereikbaarheid naar andere delen van de stad en daarbuiten.

Details:

Beschikbaar in overleg rond 15 september
Gestoffeerd
Energielabel A + zonnepanelen
Woonoppervlakte ca. 139 m2
4 ruime slaapkamers
Huur €3.000,- per maand excl. g/w/e
Borg 1 maand huur
Parkeerplaats op afgesloten terrein.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Charlotte Jacobslaan
  • 2545AB
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod