Foto huurwoning te huur in Den Haag - Finnenburg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Finnenburg

Per direct beschikbaar

€ 2.995 p/m

162m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime gezinshuis met tuin, glazen overdekt terras en energielabel A is gelegen in de rustige, groene wijk Mariahoeve in Den Haag. De omgeving biedt verschillende voorzieningen, waaronder winkelcentra, supermarkten, restaurants en scholen. Het huis is ideaal voor mensen die dicht bij de stad willen wonen en tegelijkertijd van de natuur willen genieten.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelwegen A4 en A12. Het huis heeft een entree op straatniveau met toegang tot zowel de beneden- als bovenverdieping. De bovenverdieping heeft een lichte, open woonkamer met een moderne keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Via de grote openslaande deuren aan de achterkant kom je op het glazen overdekte terras.

Op de benedenverdieping bevindt zich een slaapkamer, een gastentoilet en een badkamer. Daarnaast is er een gezellige tv-kamer met toegang tot een gemeenschappelijke opslagruimte die leidt naar de tuin. Op de bovenste verdieping zijn nog twee slaapkamers, een apart toilet en een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.

Opmerkingen:
- Per 7 oktober beschikbaar
- Gemeubileerd
- Minimaal 12 maanden huur
- Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen en tv/internet
- 1 maand borg
- Geen huisdieren toegestaan
- Niet geschikt voor delen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.995 per maand

Oppervlakte

162m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Finnenburg
  • 2591XS
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod