Foto huurwoning te huur in Den Haag - Groenewegje
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Groenewegje

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

133m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig onderhouden 3-slaapkamer grachtenpand op een uitstekende locatie dicht bij het stadscentrum van Den Haag. Dit huis, een gemeentelijk monument, combineert originele details met nieuwe renovaties. Door de centrale ligging zijn diverse restaurants, bars en winkels op loopafstand bereikbaar. Toegangswegen en openbaar vervoer, zoals de A12, Den Haag Centraal, station HS, en trams en bussen in alle richtingen van Den Haag, zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:
Entree via een prachtige authentieke voordeur naar de hal met een apart toilet met mooie vloertegels en fontein. De lichte en ruime woonkamer heeft een houten vloer en open haard en biedt toegang tot de patio keuken met dakramen. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en heeft een Terrazzo werkblad en stenen vloer.

Trap vanuit de woonkamer leidt naar de overloop. De eerste slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft inbouwkasten en uitzicht over de gracht. Een tweede slaapkamer met aangrenzende studeerkamer bevindt zich aan de achterzijde. De eerste badkamer op deze verdieping heeft een bad/douche en een wastafel met authentieke spiegel.

Trap naar de tweede verdieping brengt je naar een rustige open ruimte. De derde slaapkamer aan de voorzijde heeft hoge plafonds met authentieke balken bij de dakconstructie. In het midden bevindt zich een tweede badkamer met stijlvolle tegels, inloopdouche en wastafel. Aan de achterzijde van deze verdieping is bergruimte, toegang tot het balkon, en een trap naar de zolder, ruim genoeg voor veel opslag.

Extra opmerkingen:

* Beschikbaar per 1 november
* Volledig gemeubileerd
* Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen en TV/Internet.
* 1 maand borg
* Minimale huurperiode van 12 maanden
* Gemeentelijk monument
* Volledig voorzien van houten vloeren
* Extra raam- en dakisolatie
* Geschikt voor 2 werkende personen (niet voor studenten)
* Uitstekende locatie dicht bij treinstations en het stadscentrum.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

133m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Groenewegje
  • 2515NC
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod