Foto huurwoning te huur in Hoorn (NH) - Gedempte Appelhaven
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hoorn (NH) - Gedempte Appelhaven

Per direct beschikbaar

€ 1.895 p/m

98m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te Huur: Prachtig Gerenoveerd Huis aan de Gedempte Appelhaven, Hoorn (Energielabel A)

Dit volledig gerenoveerde huis, gelegen aan de haven in het historische centrum van Hoorn, biedt luxe, comfort en duurzaamheid. Met een A energielabel en hoogwaardige afwerking is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar een modern, energiezuinig huis in een levendige omgeving met tal van voorzieningen.

Levendig Wonen in het Hart van Hoorn:
Het pand bevindt zich aan de Gedempte Appelhaven, naast de haven, en biedt een prachtige sfeer en uitzicht. Het historische stadscentrum van Hoorn ligt op loopafstand en heeft charmante pleinen, terrassen en boetiekjes. Hoorn staat bekend om zijn rijke geschiedenis, met prachtige monumenten en oude pakhuizen die herinneren aan de Gouden Eeuw. De stad biedt vele culturele attracties, waaronder musea en galerieën.

Het centrum van Hoorn bruist met levendige markten, diverse restaurants, cafés en winkels. De haven beschikt over een indrukwekkende jachthaven met uitzicht op het IJsselmeer, ideaal voor watersport- en recreatieliefhebbers. Hoorn mixt naadloos het oude met het nieuwe, met moderne gemakken geïntegreerd in de historische architectuur.

Indeling:
Begane grond: Via de ruime, lichte hal betreedt u de woonkamer met grote ramen die voor natuurlijk licht zorgen. De open keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koelkast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de 50m² achtertuin, een rustige plek met privacy.

Eerste verdieping: Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Details:

- Volledig gerenoveerd
- Energielabel A (zeer energiezuinig)
- Gelegen aan de haven in historisch centrum van Hoorn
- 50m² privétuin
- Per direct beschikbaar
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit en internet
- Borg: 2 maanden huur
- Minimale huurperiode: 1 jaar
- Roken en huisdieren niet toegestaan

Wilt u wonen in een modern, duurzaam huis in het levendige en historische hart van Hoorn, direct aan de haven? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.895 per maand

Oppervlakte

98m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Huurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gedempte Appelhaven
  • 1621BP
  • Hoorn (NH)

Vergelijkbaar aanbod