Foto huurwoning te huur in Amersfoort - Muurhuizen
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amersfoort - Muurhuizen

Per direct beschikbaar

€ 1.795 p/m

85m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Wonen in een uniek Koetshuis aan de Muurhuizen in Amersfoort? Dit charmante huis combineert modern comfort met authentieke details en is goed onderhouden. Indeling: Entree met toilet en meterkast, lichte woonkeuken met luxe inbouwapparatuur, sfeervolle woonkamer in voormalig koetshuis, ruime slaapkamer op de eerste verdieping met badkamer en zonnig dakterras. Bijzonderheden: Historische locatie, moderne keuken en badkamer, zonnig dakterras. Algemene informatie: Beschikbaar vanaf 1 november 2024, gestoffeerd, huurperiode onbepaald, exclusief nutsvoorzieningen en belastingen, niet roken en geen huisdieren, geen woningdelers of studenten. Waarborgsom van 1 maand huur vereist. Voor bezichtiging contact opnemen met makelaars van Govaert.

De Muurhuizen ontleent zijn naam aan de stadsmuur die rond 1380 werd gebouwd om een groter gebied binnen de stadswallen te omvatten. Rond 1450 werd de nieuwe muur voltooid en kon de oude muur worden afgebroken. De vrijgekomen stenen werden gebruikt voor de bouw van huizen op deze locatie, die zo hun naam kregen van de verdwenen muur.

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.795 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Muurhuizen
  • 3811EJ
  • Amersfoort

Vergelijkbaar aanbod