Foto huurwoning te huur in Amstelveen - Betsy Perklaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen - Betsy Perklaan

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

116m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: volledig gemeubileerde eengezinswoning in de kindvriendelijke buurt Westwijk in Amstelveen. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste open keuken, een ruime badkamer met ligbad en een mooie tuin met schuur.

INDELING
Via de voortuin bereikt u de voordeur, hal met trap naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant is de ingang naar de ruime woonkamer met moderne open keuken. Vanuit de keuken leiden openslaande deuren naar de achtertuin met schuur. De tuin is ook bereikbaar via het pad achter de tuinen.

Eerste verdieping
Op de overloop is de ingang naar de ruime moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Op deze verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers.

Bovenste verdieping
Overloop met cv-installatie en wasmachine, en toegang tot de derde slaapkamer.

LOCATIE
De woning is gelegen aan een rustige straat met veel groen en waterpartijen in de buurt. Veel gezinnen met kinderen wonen in de omgeving. Scholen (ISA, Amity) en sportclubs zijn op fietsafstand. Binnen enkele minuten bent u bij de sneltram die een uitstekende verbinding heeft met Amsterdam en regionaal vervoer. Parkeergelegenheid voor de deur. Winkels voor dagelijkse boodschappen zijn ook op enkele minuten fietsen.

DETAILS
- 3 ruime slaapkamers;
- Zeer lichte woning met veel leefruimte;
- Volledig gemeubileerd;
- Direct beschikbaar.

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Betsy Perklaan
  • 1187PM
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod