Foto huurwoning te huur in Amstelveen - Zwanenwater
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen - Zwanenwater

Per direct beschikbaar

€ 1.733 p/m

119m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Riant wonen met vrij uitzicht over water en groen! Deze royale eengezinswoning biedt 3 slaapkamers (optioneel een 4e op zolder), een balkon aan de voorzijde en een 20 meter diepe achtertuin. De woning heeft een oppervlakte van 119 m2. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer van 24 m2 en een open keuken van 13 m2. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers van respectievelijk 14 m2, 12 m2 en 9 m2, evenals een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De zolder biedt een extra ruimte van 24 m2 en toegang tot het 12 m2 grote balkon.

Deze luxe woningen liggen aan de rand van Amstelveen in de groene en voornamelijk laagbouw wijk Westwijk. Op korte afstand bevindt zich winkelcentrum Westwijk, een bibliotheek, een medisch centrum en diverse scholen en kinderdagverblijven. Het Amsterdamse Bos, ideaal voor buitenactiviteiten, is vlakbij. Westwijk is goed bereikbaar met zowel de sneltram als de nabijgelegen A9. De bus stopt om de hoek bij halte Boschplaat. Bereikbaarheid en groen gaan hand in hand in deze aantrekkelijke buurt!

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.733 per maand

Oppervlakte

119m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zwanenwater
  • 1187LB
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod