Foto huurwoning te huur in Amsterdam - Aldengoor
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam - Aldengoor

Per direct beschikbaar

€ 15.000 p/m

354m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in deze prachtige, onlangs voltooide villa die modern design combineert met ultiem wooncomfort. Gelegen op een ruim perceel met privéparkeergelegenheid, beschikt dit huis over zes ruime slaapkamers, vier luxe badkamers en hoogwaardige afwerking. Ideaal voor wie een eigentijdse en ruime gezinswoning zoekt op een gewilde locatie.

Indeling:
Begane grond: Ruime woonkamer met grote ramen voor veel natuurlijk licht, open keuken met topapparatuur en kookeiland, praktische bijkeuken en apart toilet. Schuifdeuren leiden naar het terras en de fraai aangelegde tuin. Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Eerste verdieping: Drie ruime slaapkamers, waaronder een luxe hoofdslaapkamer met inloopkast en en-suite badkamer. Twee slaapkamers delen een tweede moderne badkamer.

Tweede verdieping: Drie slaapkamers en twee badkamers, ideaal als gastenverblijf of thuiskantoor.

Buitenruimte: Fraai aangelegde tuin met groot terras en privéparkeergelegenheid. Gelegen in Amsterdam Zuid/Buitenveldert, nabij voorzieningen en groen.

Belangrijkste kenmerken:
- Modern en luxe afgewerkte villa
- Ruim perceel met privéparkeergelegenheid
- 6 slaapkamers, 4 badkamers
- Uitstekende locatie nabij voorzieningen
- Recent voltooid en direct bewoonbaar
- Volledig uitgerust met airconditioning voor optimaal comfort.

Deze exclusieve villa biedt de perfecte combinatie van stijl, ruimte en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden van dit moderne familiehuis.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 15.000 per maand

Oppervlakte

354m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Aldengoor
  • 1083AK
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod