Foto huurwoning te huur in Amsterdam - Alhambralaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam - Alhambralaan

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

120m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**Ruim en Stijlvol Familiehuis in Groen Amsterdam West – 3 Slaapkamers, Groot Dakterras & Patio**

Dit prachtige 3-slaapkamer familiehuis van 120 m² is gelegen in het groene en levendige Amsterdam West. Met een open plattegrond, strakke betonnen vloeren en minimalistische verlichting biedt dit huis een perfecte mix van comfort, stijl en gemak.

*Ruime Begane Grond* De grote, stijlvolle keuken met open eetgedeelte is ideaal voor vermaak of gezinsmaaltijden. Aangrenzend bevindt zich een toegewijde kantoorruimte, perfect voor thuiswerken. Het eetgedeelte komt uit op een privé patio, ideaal om buiten te eten of te ontspannen.

*Aparte Woonruimte* Aan de overkant van de patio is een knusse en chique woonkamer, een perfecte toevluchtsoord om te ontspannen.

*Luxe Badkamers* Het huis beschikt over twee prachtig ontworpen, minimalistische badkamers. De hoofdbadkamer op de eerste verdieping heeft zowel een bad als een douche, terwijl de tweede badkamer grenzend aan de hoofdslaapkamer een elegante inloopdouche biedt.

*Buitenruimte* Geniet van de Amsterdamse zon op het ruime dakterras of ontspan op de privé patio.

*Gratis Parkeren & Zonnepanelen* Er is gratis parkeergelegenheid recht voor het huis. Bovendien is de woning uitgerust met zonnepanelen voor energie-efficiëntie.

*Gemeubileerd* Volledig gemeubileerd beschikbaar, waardoor het een perfecte optie is om direct in te trekken.

*Ligging*
Gelegen in het geliefde Amsterdam West, omringd door groene ruimtes en nabijgelegen parken met een vredige en levendige sfeer. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer via tram en bus, waardoor het snel en gemakkelijk is om het stadscentrum en andere delen van Amsterdam te bereiken.

Voor dagelijkse benodigdheden zijn er diverse supermarkten, winkels, cafés en restaurants in de buurt. De populaire De Hallen en Ten Katemarkt liggen op korte fietsafstand en bieden geweldige opties voor dineren, winkelen en entertainment.

Mis niet de kans om te wonen in dit prachtige, milieuvriendelijke familiehuis in een van de meest levendige buurten van Amsterdam!

Beschikbaar vanaf 4 november.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Alhambralaan
  • 1064NV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod