Foto huurwoning te huur in Amsterdam - Burgemeester Eliasstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam - Burgemeester Eliasstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.350 p/m

101m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit prachtige 4-kamerappartement is gelegen in Amsterdam Nieuw-West, aan de Burgemeester Eliasstraat. De groene en kindvriendelijke buurt biedt diverse parken, speeltuinen en sportfaciliteiten in de buurt, waaronder de Sloterplas met een groot strand aan het meer, meerdere restaurants, en een zwembadcomplex met binnen- en buitenzwembaden.

Het Meervaart theater ligt niet ver weg en er is zelfs een kleine bioscoop op 3 minuten lopen aan de Vluchtlaan. De locatie biedt ook nabijheid van de A10 snelweg en treinstation Sloterdijk.

Het appartement is gemeubileerd en beschikbaar vanaf 1 november 2024 voor maximaal 12 maanden. De maandelijkse huurprijs is €2350, inclusief servicekosten en exclusief gas, water en elektriciteit. Met een oppervlakte van 40m2 heeft de tuin aan de achterkant een handige houten schuur en is gelegen op het westen. De woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping, met moderne apparatuur en balkons. Op de tweede verdieping bevinden zich de badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.350 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Burgemeester Eliasstraat
  • 1063EX
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod