Foto huurwoning te huur in Amsterdam - Holbeinstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam - Holbeinstraat

Per direct beschikbaar

€ 6.950 p/m

225m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Uniek en recent volledig gerenoveerd huis van ongeveer 225 m², met 4 slaapkamers, 2 badkamers, voor- en achtertuin en een zeer luxe open keuken met schuifdeuren, gelegen in de kindvriendelijke Holbeinstraat.

Het huis bevindt zich in de Apollo buurt, nabij de Stadionkade, de Zuidas en de gezellige Beethovenstraat. In de directe omgeving is er een breed scala aan kinderopvang, (internationale) basis- en middelbare scholen.

Indeling
Eerste verdieping
Via de prachtige voortuin bereik je het huis. Via de ruime hal, met karakteristieke marmeren wandplaten en verschillende glas-in-lood ornamenten, kom je in de ruime woonkamer en suite met de originele glas-in-lood schuifdeuren. De zitkamer bevindt zich aan de voorkant van het huis en via het erker raam is er uitzicht op de voortuin en de straat. De luxe open keuken bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de ruime achtertuin via een volledig glazen schuifdeur. De zonnige achtertuin ligt op het oosten en is prachtig aangelegd.

Tweede verdieping
Via de karakteristieke trap met glas-in-lood koepel bereik je de tweede verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde, met prachtig uitzicht over de straat, is de eerste ruime slaapkamer/studeerkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot het balkon op het oosten, de luxe en-suite badkamer en inloopkast. De badkamer is modern en uitgerust met een bad, inloopdouche en een modern wastafelmeubel met dubbele wastafels en kranen.

Derde verdieping
Via de eerder genoemde trap wordt ook de derde verdieping bereikt. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers met praktische inbouwkasten. De kamers zijn licht dankzij dakkapellen aan de voor- en achterzijde van het huis. De badkamer op deze verdieping is voorzien van twee wastafels, een douche en een toilet. Ook de wasmachine en droger zijn hier beschikbaar.

Kelder
De kelder is bereikbaar vanuit de centrale hal op de eerste verdieping. De kelder is ongeveer 11 meter lang en 2,2 meter breed. Er is een goede stahoogte in de kelder beschikbaar. Momenteel is de kelder verdeeld in drie compartimenten en dient als opslagruimte en herbergt het verwarmingssysteem.

-Type C contract, beschikbaar voor minimaal 1 jaar vanaf september 2024.
-Voor- en achtertuin.
-Unieke locatie in zeer kindvriendelijke straat.
-2 maanden borg.
-Gas/water/elektriciteit/internet niet inbegrepen.
-Geweldig familiehuis met goede (internationale) scholen in de buurt.
-Ongemeubileerd.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.950 per maand

Oppervlakte

225m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Holbeinstraat
  • 1077VC
  • Amsterdam

Voorzieningen in de buurt

  • Van Bonga Hotel-Pension

    Restaurant - 16m

  • Hervormd Lyceum Zuid

    Middelbare school - 38m

  • VU Medisch Centrum

    Ziekenhuis - 1,6 km

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 7,8 km

  • Thomas Kerk

    Universiteit - 38m

  • Eerste Openluchtschool Voor Het Gezonde Kind

    Basisschool - 31m

  • Amsterdam Zuid

    Treinstation - 74m

  • Marqt Beethovenstraat

    Supermarkt - 25m

  • Cafe Sud

    Café - 25m

  • Cinema Zuid

    Bioscoop - 1,4 km

  • Beatrixpark

    Toeristische attractie - 46m

Vergelijkbaar aanbod