Foto huurwoning te huur in Arnhem - Vogelkersweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Arnhem - Vogelkersweg

Per direct beschikbaar

€ 1.450 p/m

71m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Tijdelijke verhuur voor maximaal 5 maanden! Aan de rand van de oude wijk Geitenkamp, grenzend aan bos en weilanden, bevindt zich dit mooie, kleine huis. Het huis heeft een ruime tuin aan de voorkant met een overdekte fietsenstalling en aan de achterkant een mooie tuin met zonneterras en meerdere bergruimtes, bereikbaar via een trap. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan zowel de voorkant als de achterkant van het huis.

Indeling:
Bij binnenkomst vind je de toilet. Via de verbindingsdeur kom je in de kamer met eethoek en goed uitgeruste keuken. Een gang leidt naar de gezellige hoofdslaapkamer, een tweede kleine slaapkamer met slaapbank en een fraai afgewerkte badkamer met douche en bad. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin en heeft veel natuurlijk licht.

Het huis heeft vloerverwarming en een heteluchtsysteem. De woning is energiezuinig en voorzien van drievoudig glas aan de achterzijde en dubbelglas aan de voorkant.

Bijzonderheden:
- Efficiënte indeling
- Voorzien van alle gemakken
- Energielabel A

De woning wordt aangeboden voor een periode van 5 maanden van 1 november 2024 tot 31 maart 2025. De genoemde prijs is de maandelijkse huurprijs exclusief voorschotten. Geïnteresseerd? Registreer via onze website of neem contact op met ons kantoor in Arnhem.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.450 per maand

Oppervlakte

71m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Vogelkersweg
  • 6823NV
  • Arnhem

Vergelijkbaar aanbod