Foto huurwoning te huur in Bussum - Vaartweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Bussum - Vaartweg

Per direct beschikbaar

€ 2.880 p/m

134m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim gezinswoning met 4 slaapkamers, gelegen aan de rand van de populaire Bredius en Rembrandtkwartier in een kindvriendelijke straat. Dit luxe huis beschikt over twee badkamers, een zonnig dakterras, een privé achtertuin met houten schuur en veel vierkante meters leefruimte. Nabij voorzieningen zoals het centrum van Bussum, treinstation (Naarden-Bussum), scholen, sportfaciliteiten en natuurgebieden. Goede bereikbaarheid van de snelwegen (A1, A27).

Begane grond: entree, ruime woonkamer met open keuken en toegang tot achtertuin. Moderne keuken met inbouwapparatuur. Apart toilet.

Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met bad, douche en wastafel. Apart toilet.

Tweede verdieping: 2 slaapkamers, toegang tot zonnig dakterras en tweede badkamer met douche en wastafel. Energielabel A, zonnecollectoren, warmteterugwinsysteem en goede isolatie.

Parkeervergunning vereist. Neem contact op voor de voorwaarden met betrekking tot inkomen, huurperiode en minimale huurperiode. Geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden. Huurvoorwaarden zijn bindend.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.880 per maand

Oppervlakte

134m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Vaartweg
  • 1401RC
  • Bussum

Vergelijkbaar aanbod