Foto huurwoning te huur in De Bilt - Aeolusweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning De Bilt - Aeolusweg

Per direct beschikbaar

€ 2.200 p/m

110m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

GEZELLIG GEZINSWONING IN DE BILT, NET BUITEN UTRECHT-OOST

LIGGING:

De Bilt ligt net buiten Utrecht, met de fiets ben je binnen 17 minuten bij De Neude. In het dorp kan je gratis parkeren en er zijn goede verbindingen naar de A27 en A28, evenals busverbindingen naar Utrecht. De Uithof van Utrecht is slechts 14 minuten fietsen.

INDELING:

Voortuin en entree van het huis. Hal met toilet en toegang tot de ruime keuken, voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, fornuis, oven en magnetron. Er is een kleine bar in de keuken voor een snel ontbijt of een gezellig glas wijn tijdens het koken. Ruime zithoek aan de voorkant en een eethoek grenzend aan de keuken met uitzicht op de achtertuin. Op de begane grond is er ook een fijn kantoor voor de thuiswerker. De grote achtertuin heeft een eettafel en lounge set, perfect voor familiediners en speelafspraken. Achterin de tuin bevindt zich de garage met veel opbergruimte en een uitgang naar de openbare weg van zowel de garage als de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote hoofdslaapkamer met veel kastruimte. De vrij nieuwe badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet. Daarnaast is er een tweede ruime slaapkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Trap naar de tweede verdieping met een overloop en een derde slaapkamer, ideaal als kinderkamer of speelruimte.

DETAILS:

- Te huur voor 5,5 maanden, daarna keren de eigenaren terug.
- Wordt verhuurd zonder kinderbedden.
- Nabijgelegen speeltuinen en scholen maken dit huis ideaal voor gezinnen met kinderen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.200 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Aeolusweg
  • 3731XE
  • De Bilt

Vergelijkbaar aanbod