Foto huurwoning te huur in Den Haag - De Mildestraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - De Mildestraat

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

221m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze gerenoveerde 6-slaapkamer gezinswoning uit 2020, gelegen in een charmante, rustige buurt in Den Haag, heeft een grote achtertuin. Het huis ligt nabij het Van Hoytemaplein, een gezellig plein in het Benoordenhout met winkels, cafés en boetiekjes, waardoor de omgeving een knusse, dorpse sfeer heeft. Op ongeveer 3,7 kilometer afstand van het strand van Scheveningen, goed bereikbaar per fiets of korte wandeling.

De woning is gunstig gelegen met voorzieningen zoals lokale cafés, restaurants en winkels op loopafstand. De dichtstbijzijnde supermarkt is ook vlakbij. Goede verbinding met belangrijke wegen zoals de A12 en N44 voor snelle toegang tot steden als Rotterdam en Amsterdam. Uitstekend openbaar vervoer met tram- en buslijnen naar het centrum van Den Haag en de omliggende gebieden.

Indeling:
Begane grond met hal, lichte woonkamer, moderne keuken en ruime achtertuin. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers, 1 kleine slaapkamer, badkamer en balkons aan voor- en achterzijde. Op de derde verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Beschikbaar vanaf 1 december, voor 12 tot 36 maanden. Prijs is exclusief nutsvoorzieningen, TV en internet. Ongemeubileerd, waarborgsom van € 6.000,- vereist. Ideaal voor gezinnen, niet geschikt voor delers, huisdieren of rokers. Houten vloeren en mechanisch ventilatiesysteem door hele woning.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

221m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • De Mildestraat
  • 2596SV
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod