Foto huurwoning te huur in Den Haag - Marga Klompéstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Marga Klompéstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.700 p/m

150m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Vul dan het aanvraagformulier 'Bezichtiging aanvragen' in op onze website voor desbetreffende woning. U kunt ook reageren via e-mail of een ander digitaal platform. Let op: het is niet mogelijk om een bezichtiging telefonisch in te plannen.

Welkom in Den Haag!
Wij hebben een prachtige, ruime hoekwoning beschikbaar voor huur in Houtwijk, gelegen aan de rand van de Vruchtenbuurt, met uitzicht op het water. Deze woning heeft een apart appartement op de begane grond met een eigen zij-ingang waar u een slaapkamer, kleedkamer of kantoor kunt creëren. De verschillende buitenruimtes omvatten een tuin, terras en een aangrenzend dek aan het water. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een parkeergarage met ruimte voor 2 auto's! Wacht niet langer en grijp de kans om deze unieke en charmante woning te bezichtigen.

OMGEVING – HOUTWIJK - RAND VAN DE VRUCHTENBUURT
De woning is gelegen in het charmante Houtwijk. De omgeving is zeer kindvriendelijk en er zijn veel groene gebieden in de buurt. Voor dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Leyenburg op loopafstand en het levendige winkelcentrum Savornin Lohmanplein is op 5 minuten rijden. De woning is op fietsafstand van het onlangs gerenoveerde Kijkduin, dat een verscheidenheid aan winkels, restaurants en strandbars biedt. De International School of The Hague (ISH) is binnen 10 minuten met de auto te bereiken. Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer is reizen in en rond Den Haag gemakkelijk en efficiënt. Gunstig gelegen nabij uitvalswegen.

INDELING
Entree op straatniveau. Hal met een ruim apart toilet en wastafel, toegang tot kantoor/tussenkamer. Achter het huis (ingang vanuit de garage en zij-ingang) bevindt zich tevens een grote slaapkamer met een douche en een wasruimte met wasmachine en droger.

Eerste verdieping
Trap naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer, grote open keuken en een heerlijke tuin (NW) van ongeveer 42 m2. De kamer heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de tuin bieden. De luxe keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast/vriezer, een combimagnetron/oven en een elektrisch fornuis met afzuigkap.

Tweede verdieping
Deze verdieping heeft 3 slaapkamers en een garderobekamer, een badkamer met dubbele wastafel, een douche, een designradiator en een toilet. Boven het trappenhuis bevindt zich een dakraam, dat de hele bovenverdieping van prachtig natuurlijk licht voorziet.

ISOLATIE EN VERWARMING
Het energielabel is B. De hele woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen met ventilatieroosters en een centraal afzuigsysteem, wandisolatie en dakisolatie. Verwarming en warm water worden geleverd via stadsverwarming. De woning is gebouwd in 2002.

PARKEREN
Er zijn 2 vaste parkeerplaatsen beschikbaar in de aangrenzende garage, bereikbaar vanaf de begane grond.

HIGHLIGHTS
- Woonoppervlakte ca. 150m2
- Energielabel B
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Volledig gemeubileerd
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- 2 toiletten
- Moderne keuken met alle inbouwapparatuur
- Wasmachine en droger aanwezig
- Tuin, terras en dek
- Goede locatie
- Privéberging op de begane grond
- Niet geschikt voor studenten/gemeubileerd wonen
- Contract voor onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden
- Huisdieren in overleg
- Niet roken in de woning
- 1 maand borg
- Huurprijs € 2.700,- p.m. excl.
- Per direct beschikbaar

Belangrijke opmerking: De informatie in deze presentatie is zorgvuldig samengesteld, maar wij garanderen niet de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de verstrekte informatie, omdat details kunnen veranderen. Wij raden u aan om altijd de meest recente informatie rechtstreeks te verifiëren bij de betreffende instanties. Wij waarderen uw begrip en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.700 per maand

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Marga Klompéstraat
  • 2552HL
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod