Foto huurwoning te huur in Diemen - Argusvlinder
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Diemen - Argusvlinder

Per direct beschikbaar

€ 1.785 p/m

162m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime eengezinswoning van 162 m² nabij het Amsterdam-Rijnkanaal met een dakterras! Gelegen op een hoek in een rustige buurt in Diemen-Noord. De woning beschikt over een open keuken, een badkamer met ligbad en aparte douche, en drie slaapkamers.

De woning heeft een totale oppervlakte van 162 m² en biedt een ruime, lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, elektrische oven, spoelbak en afzuigkap. Er is een aparte ruimte voor het toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer heeft een ligbad, aparte douche, designradiator en dubbele wastafel. Vanaf de eerste verdieping is toegang tot het dakterras. Parkeren is makkelijk direct bij de woning.

Geniet van rustig wonen in Diemen-Noord nabij het Amsterdam-Rijnkanaal. Winkels liggen om de hoek en met de nabijheid van snelwegen A10, A1, A9 en het openbaar vervoer, is de bereikbaarheid uitstekend. Het centrum van Amsterdam is met de fiets in 15 minuten te bereiken. Diemen-Noord is ideaal voor wie een ontspannen leefomgeving prefereert, dichtbij het Diemerbos en de Nescio-fietsbrug naar IJburg. Een gewilde buurt vanwege de ruime straten. Winkelcentrum Gruttoplein en scholen zijn op loopafstand te vinden.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.785 per maand

Oppervlakte

162m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Argusvlinder
  • 1113LK
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod