Foto huurwoning te huur in Heemstede - Javalaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Heemstede - Javalaan

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

93m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Recent gerenoveerd hoekhuis uit de jaren 30, volledig gemeubileerd, met prachtige details. Voorzien van 2 ruime slaapkamers en een 3e kleinere slaapkamer/studeerkamer. De woning beschikt over een ruime keuken met groot kookeiland, een semi-open woonkamer, een moderne lichte badkamer met dubbele douche, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast is er een bijkeuken met wasmachine en droger op de begane grond en een schuur voor fietsen en opslag in de voortuin. De grote achtertuin is goed aangelegd en biedt ruimte om te loungen en te dineren.

Gelegen in Heemstede, dicht bij sportfaciliteiten en de winkelstraat De Binnenweg. Gunstig gelegen t.o.v. Hoofddorp, Schiphol en het centrum van Haarlem.

Indeling:
Begane grond: Voortuin met schuur. Hal met originele tegels, moderne stalen deuren, toilet, ruime keuken en toegang tot de tuin. Apparatuur: 6-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer, ontbijtbar/kookeiland. Gedeeltelijk open naar grote eet-/woonkamer met visgraatparket. Bijkeuken met wasmachine en droger. Tuin op het westen.
Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (achterkamer met balkon) en een 3e baby-/studeerkamer. Badkamer met dubbele douche, dubbele wastafel en toilet.

- Woonoppervlakte ca. 93 m2;
- Perceeloppervlakte ca. 194 m2;
- Zeer goed onderhouden;
- Lichte woonkamer met houten vloer;
- Nabij sportcentrum, Groenendaalse bos, scholen en snelwegen;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Gemeubileerd verhuurd;
- Huurprijs exclusief gas, water, elektriciteit en gebruikerslasten;
- Verhuurder heeft het recht van gunning.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

93m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Javalaan
  • 2103VE
  • Heemstede

Vergelijkbaar aanbod