Foto huurwoning te huur in Heiloo - Zuivelstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Heiloo - Zuivelstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.395 p/m

123m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime en moderne eengezinswoning gelegen in Heiloo, omringd door groen en nabij voorzieningen en uitvalswegen. De woning heeft op de begane grond een royale woonkamer met open keuken (40 m²) en vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (8 m², 12 m² en 14 m²) en een badkamer. De zolder biedt ruimte voor een vierde slaapkamer en heeft een technische ruimte. De woning wordt opgeleverd met 3 zonnepanelen en vloerverwarming op alle verdiepingen. Parkeren kan openbaar en huisdieren zijn in overleg welkom. Roken is niet toegestaan.

Financieel: Huurprijs: € 1.395,- per maand excl. gas, water, elektra en belastingen. Waarborgsom: tweemaal de huurprijs. Huurovereenkomst minimaal 24 maanden.

Inkomenseis: Bruto maandinkomen hoofdkostwinner moet 3,5 x de kale huurprijs zijn en een vast dienstverband hebben. Tweede inkomen telt voor 50% mee. Geen rechten kunnen worden ontleend aan de advertentie. Interesse? Meer details over deze woning vindt u hieronder.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.395 per maand

Oppervlakte

123m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zuivelstraat
  • 1851GK
  • Heiloo

Vergelijkbaar aanbod