Foto huurwoning te huur in Helmond - Dr. Knippenberghof
Geverifieerde verhuurder

Foto huurwoning te huur in Helmond - Dr. Knippenberghof

Huurwoning Helmond - Dr. Knippenberghof

Per direct beschikbaar

€ 1.450 p/m

110m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**Instapklare Tussenwoning aan de Rand van Wijk ‘Rijpelberg’ in Helmond**

Aan de groene rand van de wijk ‘Rijpelberg’, op steenworp afstand van de prachtige natuur van recreatiegebied ‘Berkendonk’, ligt deze verzorgde tussenwoning met 3/4 slaapkamers en een diepe, zonnige tuin. Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een fijne gezinswoning op een rustige, maar toch centrale locatie.

**Begane grond:**
U komt binnen in de hal, voorzien van een modern toilet met fontein. De royale woonkamer is licht en ruim, met een handige provisiekast voor extra bergruimte. De halfopen keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

**Eerste verdieping:**
Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een extra kamer, perfect als kastenkamer of babykamer. De badkamer is een parel: modern en stijlvol ingericht, met alle comfort.

**Zolderverdieping:**
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, waar zich de voorzolder met aansluitingen voor wasmachine en droger bevindt. Daarnaast is hier een vierde, ruime zolderkamer te vinden, die ideaal is als slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

**Tuin:**
De diepe, zonnige tuin biedt veel privacy en is voorzien van een overkapping en een stenen berging. Een heerlijke plek om te ontspannen of te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie.

**Extra’s:**
Deze woning is energiezuinig dankzij de zonnepanelen en ligt op een gunstige locatie nabij speel- en sportvoorzieningen, de recreatieplas Berkendonk, een supermarkt en station ‘Brouwhuis’.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door deze instapklare woning op een prachtige locatie!

Huurprijs Euro 1450,- excl. stookkosten en excl. gemeentelijke belastingen.
Waarborgsom 1,5 maand huur.
Beschikbaar per 7 november 2024, minimale huurperiode 12 maanden.

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.450 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Dr. Knippenberghof
  • 5709EE
  • Helmond

Vergelijkbaar aanbod