Foto huurwoning te huur in Hilversum - Diamantstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hilversum - Diamantstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.400 p/m

127m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim familiehuis in de populaire St. Vitusbuurt (Klein Rome)

Dit opmerkelijk ruime familiehuis bevindt zich in een aantrekkelijke straat in de populaire St. Vitusbuurt (woongebied 'Klein Rome'), op loopafstand van het centrum en het station van Hilversum. Het huis beschikt over een lichte woonkamer met uitbouw, vier slaapkamers, een zolder en een onderhoudsvriendelijke tuin met stenen schuur. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kenmerken:

Beschikbaar vanaf 1 november 2024
Huurprijs: € 2.400 per maand, exclusief g/w/e/internet/tv
Waarborgsom: 2 maanden huur
Gemeubileerd of gestoffeerd mogelijk
Voorkeursperiode: maximaal 24 maanden
Financiële screening van toepassing
Toewijzing onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar

Locatie: Op loopafstand van het centrum van Hilversum, met gezellige restaurants, de markt, bioscoop VUE, verschillende sportscholen en foodhall Mout. Ook (internationale) scholen en winkelcentrum Hilvertshof liggen in de buurt. Het centraal station van Hilversum is op loopafstand, vanwaar je binnen 30 minuten in Utrecht of Amsterdam kunt zijn. Door de centrale ligging van Hilversum is het huis ideaal voor forenzen; met de auto ben je binnen 30 minuten in Utrecht, Amsterdam of Amersfoort.

Bijzonderheden:

Vier slaapkamers
Gestoffeerd mogelijk (in overleg)
Recent geschilderde buitenkant
Veel opbergruimte
Diepe tuin met stenen schuur
Centraal gelegen
Recent van binnen volledig geschilderd

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin kom je in de hal, met toegang tot het toilet en de lichte woonkamer. De woonkamer heeft een zithoek aan de voorkant, een ruime eethoek en een uitbouw aan de achterzijde, ideaal als studie- of speelkamer. De aparte keuken verkeert in goede staat, met veel kastruimte, een hardstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een groot RVS gasfornuis met dubbele oven en een luxe koel-vriescombinatie met dubbele deuren. De keuken heeft ook een ingebouwde kast en toegang tot de kelder, ideaal voor extra opslag.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer aan de voorkant heeft een ventilator. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde. De badkamer is recent gerenoveerd en heeft een nieuwe douche, wastafel, spiegel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers over de gehele breedte van het huis. Een van de kamers heeft geen radiator en kan worden verwarmd met een elektrische kachel. Beide kamers hebben veel licht dankzij de dubbele ramen. Tussen de slaapkamers is een extra kamer die perfect is als inloopkast of opbergruimte, met toegang tot de zolder.

Buitenruimte:
De achtertuin is volledig bestraat en heeft een overdekt zitgedeelte. Achterin bevindt zich een stenen schuur, ideaal voor fietsen of een motor dankzij de ruime roldeur. De schuur heeft ook een zolder en is bereikbaar via een achterom.

Kortom, een ideaal familiehuis op een centrale locatie in Hilversum. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Algemene informatie:
Hoewel deze tekst zorgvuldig is opgesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Afmetingen zijn indicatief en niet NEN-gemeten. Toewijzing onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder/eigenaar. Roken is niet toegestaan. Algemene bepalingen van ROZ zijn van toepassing. Huisdieren toegestaan in overleg.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.400 per maand

Oppervlakte

127m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Diamantstraat
  • 1211RB
  • Hilversum

Voorzieningen in de buurt

  • Hilversum

    Vliegveld - 4,0 km

  • Sint-Vituskerk

    Toeristische attractie - 42m

  • Hilversum Sportpark

    Treinstation - 54m

  • SPAR

    Supermarkt - 62m

  • Het Tolhuis

    Restaurant - 27m

  • Expresso-Cappucino Coffeecorner

    Café - 48m

  • Filmtheater Hilversum

    Bioscoop - 65m

  • Hilversumse Schoolvereniging

    Universiteit - 47m

  • Hilversumse Schoolvereniging

    Basisschool - 47m

  • Ish

    Middelbare school - 23m

  • Tergooi Hilversum

    Ziekenhuis - 1,3 km

Vergelijkbaar aanbod