Foto huurwoning te huur in Hoofddorp - Van den Berghlaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hoofddorp - Van den Berghlaan

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

140m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig ingedeeld terrashuis met 6 kamers en 2 badkamers, aantrekkelijke keuken/eetkamer nabij het levendige centrum van Hoofddorp. Het huis is onlangs geïsoleerd en gerenoveerd en wordt gemeubileerd en gestoffeerd aangeboden vanaf 1 oktober 2024.

Begane grond: Ruime entree/hal met betegelde vloer, meterkast, trapkast met handig schuifsysteem en gerenoveerd toilet met wastafel. De ruime en lichte woonkamer heeft een mooie parketvloer. De eethoek bevindt zich aan de achterkant met openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin is prachtig aangelegd en voorzien van 2 bergingen. De open keuken is neutraal afgewerkt en heeft diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Overloop, inloopkast, 3 slaapkamers en gerenoveerde badkamer met wastafel, toilet, inloopdouche en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers met Franse balkons, 2e badkamer met wastafel en jacuzzi, cv-systeem en wasmachine/droger.

Belangrijk om te weten: luxe afgewerkt en gerenoveerd, waarborgsom van €5000,-, geen delers of studenten, nabij centrum en uitvalswegen, geen huisdieren toegestaan, rookvrije woning, huurprijs exclusief bijkomende kosten. Toewijzing onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Van den Berghlaan
  • 2132AL
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod