Foto huurwoning te huur in Hoofddorp - Weerdenburg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hoofddorp - Weerdenburg

Per direct beschikbaar

€ 2.650 p/m

134m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In de buurt van de Toolenburgerplassen bieden we dit gemeubileerde 5-slaapkamer gezinshuis te huur aan. De wijk is kindvriendelijk, groen en heeft voldoende openbare parkeergelegenheid. Ook gunstig gelegen nabij winkelcentrum De Vier Meren en snelwegen naar Amsterdam en Den Haag. Beschikbaar voor onbepaalde tijd, met een minimum van 12 maanden.

Begane grond: Entree in de hal van het huis, met een moderne, aparte toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote glazen schuifdeur aan de achterkant, die toegang geeft tot de achtertuin met (fietsen)berging en achterom. Aan de voorkant van de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken, voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de moderne badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een handdoekradiator, grote wastafel, toilet en bad met douche-aansluiting.

Tweede verdieping: Op de zolderverdieping bevinden zich de laatste twee slaapkamers, inclusief de hoofdslaapkamer, en de tweede badkamer. Ook is er een aparte wasruimte gecreëerd.

Specificaties:
- Kindvriendelijke woonwijk
- Gemeubileerd huis
- 2 moderne badkamers
- Achtertuin met berging
- Huisdieren in overleg
- Roken niet toegestaan
- Huur excl. G/W/E/TV internet en gemeentelijke heffingen
- Toewijzing voorbehouden aan verhuurder.

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.650 per maand

Oppervlakte

134m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Weerdenburg
  • 2135BG
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod