Foto huurwoning te huur in Houten - Karekietweide
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Houten - Karekietweide

Per direct beschikbaar

€ 2.395 p/m

124m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**TE HUUR VANAF maandag 5 september 2022**

Ruime en lichte stadswoning in de wijk "De Weide" met vrij uitzicht op een groen veld aan de voorkant. De woning beschikt over een zonnige tuin op het noordwesten, 4 slaapkamers en is gunstig gelegen nabij het winkelcentrum 't Rond en alle voorzieningen zoals het treinstation, restaurants, parken, theater en bioscoop.

Begane grond: Entree, hal, woonkamer met zithoek aan de voorkant, open keuken aan de tuinzijde, voorzien van alle benodigde apparatuur. Toegang tot de tuin met houten berging en achterom.

Eerste verdieping: Overloop, 1 slaapkamer aan de voorzijde, 1 grote slaapkamer en 1 logeerkamer aan de achterzijde. Badkamer met bad, douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Zolder met aansluiting voor wasmachine en droger, cv-installatie, ruime slaapkamer met dakraam aan de voorkant.

Bijzonderheden: € 1.795 per maand excl. g/w/l en internet, bouwjaar 1984, totale oppervlakte 124m2, energielabel C, gestoffeerd op de begane grond, deels gemeubileerd, deels gestoffeerd op de eerste en tweede verdieping. Bezichtiging mogelijk op afspraak. Interesse? Stuur een bericht met jouw gegevens en beschikbaarheid.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.395 per maand

Oppervlakte

124m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Karekietweide
  • 3993CD
  • Houten

Vergelijkbaar aanbod