Foto huurwoning te huur in Luttelgeest - Orchidee
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Luttelgeest - Orchidee

Per direct beschikbaar

€ 1.695 p/m

152m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

FRAAIE HOEKWONING MET 5 SLAAPKAMERS, GROTE TUIN - 152 m2 - BOUWJAAR 2016 - RUSTIGE BUURT

Deze bijzondere en ruime woning in Luttelgeest, gelegen aan de Orchidee, biedt een woonoppervlakte van 152 m2 en is volledig gemeubileerd. De omgeving is kindvriendelijk en rustig, ideaal voor gezinnen met veel jonge bewoners tussen 25 en 44 jaar oud.

De woning beschikt over een lichte open keuken met moderne apparatuur en een gezellige woonkamer met toegang tot de ruime tuin met opbergruimte en overkapping. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens 2 slaapkamers/kantoorruimtes en een wasruimte met wasmachine en droger.

Bijzonderheden: beschikbaar vanaf 14 oktober 2024, gemeubileerd, exclusief gas/water/elektriciteit en internet/tv, borg van 2 maanden, geen huisdieren toegestaan. Bovendien is de woning energiezuinig met 24 zonnepanelen, zonder batterij. Interesse? Neem contact op via e-mail.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.695 per maand

Oppervlakte

152m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Orchidee
  • 8315BD
  • Luttelgeest

Vergelijkbaar aanbod