Foto huurwoning te huur in Naarden - Jacobus Verhoeflaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Naarden - Jacobus Verhoeflaan

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

153m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime twee-onder-een-kap woning in Het Gooi met 4 slaapkamers

Deze lichte gezinswoning van 155 m², op minder dan 5 minuten lopen van station Naarden-Bussum, biedt alles wat je zoekt in een fijn familiehuis: 4 ruime slaapkamers, een prachtige tuin met veranda en een fantastische keuken met kookeiland. De recent gerenoveerde stadstuin is een absoluut pluspunt en biedt zon en warmte, ideaal voor ontspanning en buiten leven in alle seizoenen. Het huis valt op door het mooie licht en ruimtelijk gevoel. Een uniek kenmerk van deze woning is de stijlvolle wijnkast, zowel functioneel als decoratief. Daarnaast heeft het huis vier goed ingerichte slaapkamers, waarvan één met een bed, ideaal voor een jong gezin. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de badkamer met douche en bad.

Kortom, een ideaal gezinshuis op een populaire locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

Beschikbaar per 1 november 2024, gemeubileerd. Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen. Huurperiode van 18 maanden, borg 2 maanden huur. Huisdieren niet toegestaan. Onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar, financiële screening maakt deel uit van de toewijzingsprocedure.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

153m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Jacobus Verhoeflaan
  • 1412EN
  • Naarden

Vergelijkbaar aanbod