Foto huurwoning te huur in Nieuwegein - Wiersedreef
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Nieuwegein - Wiersedreef

Per direct beschikbaar

€ 3.600 p/m

348m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Exclusief wonen in Nieuwegein

Huurprijs: €3.600,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke heffingen
Servicekosten: €175,00 per maand
Voorschot G/W/E €240,00 per maand
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar vanaf: 01-10-2024
Huurperiode: maximaal 12 maanden, flexibel in periode

Details:
- Groene locatie, nabij alle voorzieningen
- Stijlvol gemeubileerd met hoogwaardige afwerking
- Veel licht
- Groot kantoor

Woning:
Dit stijlvolle penthouse met twee verdiepingen bereik je via de lift. De open ruimtes, overvloed aan licht, grote ramen, massief houten balken en stijlvol meubilair geven deze woning een chique uitstraling. De ruime open woonkamer heeft een grote zithoek en staat in verbinding met de keuken. De keuken heeft een prachtig werkblad met bar en hoogwaardige apparatuur. Vanuit de keuken heb je een prachtig, groen en vrij uitzicht, en aan de andere kant van de keuken is een grote eethoek gecreëerd. Op deze verdieping vind je ook een modern toilet met wastafel en een groot kantoor.

Via de trap bereik je de bovenste verdieping, waar vier slaapkamers en twee badkamers zijn. Alle slaapkamers zijn ruim en hebben veel licht door de grote ramen. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer met een groot vrijstaand bad, inloopdouche, toilet en een badkamermeubel met een grote design wastafel. De tweede slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed en een ruime kast. De derde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een bureau en biedt toegang tot de vierde slaapkamer, die is uitgerust met twee eenpersoonsbedden, een dakraam, een hangstoel en veel opbergruimte. Er is ook een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Via een groot dakraam bereik je het dakterras, waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht.

Dit penthouse biedt een unieke combinatie van luxe, ruimte en comfort, perfect voor wie op zoek is naar een exclusieve woonervaring.

Locatie:
De woning is gelegen aan de Wierisdreef in de sfeervolle wijk Nieuw-Vreeswijk in Nieuwegein, een buurt die bekend staat om zijn authentieke Oud-Hollandse sfeer. De buurt ademt de charme van begin vorige eeuw, wat te zien is in de karakteristieke architectuur, schilderachtige straten, historische ophaalbruggen, sluizen, pleinen en binnenplaatsen. Daarnaast is er een passantenhaven die bijdraagt aan de unieke ambiance van het gebied. De woning ligt op loopafstand van het prachtige dijklandschap langs de rivier de Lek, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden. Nieuwegein is goed bereikbaar via de snelwegen A2, A12 en A27, waardoor steden zoals Utrecht, Amsterdam en Rotterdam snel bereikbaar zijn. Het openbaar vervoer is goed georganiseerd, met een snelle tramverbinding naar Utrecht en regelmatig rijdende bussen. Een busrit van Utrecht Centraal naar het stadscentrum van Nieuwegein duurt slechts 18 minuten. De ligging van de woning biedt zowel rust als gemak, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.600 per maand

Oppervlakte

348m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Wiersedreef
  • 3433ZX
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod