Foto huurwoning te huur in Ouderkerk aan de Amstel - Swanevelt
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Ouderkerk aan de Amstel - Swanevelt

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

109m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime hoekwoning gelegen in het schilderachtige Ouderkerk aan de Amstel. Dit charmante huis van 109m2 biedt comfortabele leefruimte, een achteringang naar de ruime achtertuin en een speeltuin voor de deur, ideaal voor gezinnen op zoek naar een knusse en kindvriendelijke omgeving.

Deze gemeubileerde gezinswoning is volledig uitgerust. Via de lichte hal met apart toilet kom je in de ruime woonkamer, die dankzij de grote ramen aan beide zijden badend is in natuurlijk licht. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en voldoende kastruimte en staat in verbinding met de woonkamer.

De achtertuin is bereikbaar via de handige achteringang en biedt een privéruimte om te ontspannen en van het buitenleven te genieten. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche. Daarnaast is er een extra kamer die dienst kan doen als vierde slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte.

Ouderkerk aan de Amstel biedt rust, ruimte en natuur, met veel recreatiemogelijkheden en goede bereikbaarheid via openbaar vervoer en snelwegen A1 en A2. De huurprijs is €2.250 per maand, exclusief gas, water en elektriciteit, met een borg van 2 maanden en oplevering op 1 november 2024. Totale oppervlakte van de woning is circa 109 m2 en de tuin beslaat ongeveer 119 m2.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

109m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Swanevelt
  • 1191PJ
  • Ouderkerk aan de Amstel

Vergelijkbaar aanbod