Foto huurwoning te huur in Rotterdam - Meerum Terwogtlaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Rotterdam - Meerum Terwogtlaan

Per direct beschikbaar

€ 2.395 p/m

139m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gezinshuis met 4 slaapkamers gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Terbregge. In de omgeving zijn veel sportfaciliteiten en het Kralingse bos te vinden. Supermarkten, scholen, openbaar vervoer en de diverse snelwegen zijn ook dichtbij.

Gratis parkeren voor de deur en op loopafstand zijn verschillende speeltuinen te vinden.

Entree op de begane grond in een ruime hal. Vanuit deze hal is er toegang tot de 1e ruime slaapkamer/werkkamer, apart toilet en berging. Vanuit de grote berging is er ook toegang tot de interne parkeergarage.

Via de trap is er toegang tot de 1e verdieping waar de woonkamer zich bevindt. De zeer lichte en ruime woonkamer is zeer sfeervol en biedt toegang tot de moderne open keuken. De keuken is volledig uitgerust en heeft een grote koelkast met aparte vriezer, vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat met afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het dakterras van ruim 9m2. De perfecte plek om buiten te zitten en te eten in de warme zomermaanden.

De badkamer is bereikbaar vanuit de hal, die op hetzelfde niveau als de woonkamer ligt. Deze heeft een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Via de trap is er toegang tot de 2e verdieping waar de andere 2 slaapkamers zich bevinden. De overloop biedt voldoende ruimte voor een wasmachine en droger en extra opslagruimte.

Opmerkingen:
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, televisie/internet en gemeentelijke belastingen;
- Het huis is beschikbaar voor een minimale periode van 12 maanden;
- Gestoffeerde staat;
- De borg is gelijk aan 1 maand huur;
- Huisdieren zijn toegestaan na overleg;
- Energielabel A.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.395 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Meerum Terwogtlaan
  • 3056PP
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod