Foto huurwoning te huur in Tilburg - Silcherstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Tilburg - Silcherstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

157m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

123Wonen Tilburg biedt dit ruime (gemeubileerde) huis te huur aan in Tilburg. Het huis is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en is gelegen in een woonwijk nabij het winkelcentrum 'Wagnerplein' en het sportcomplex Drieburcht. Het winkelcentrum biedt meer dan 40 winkels onder één dak en beschikt over gratis parkeergelegenheid. In de directe omgeving vind je diverse basisscholen, 2 SBO-scholen en een middelbare school.

BEGANE GROND: De woning heeft een verzorgde voortuin en een ruime woonkamer van 53 m² met toegang tot de achtertuin. De voormalige keuken is omgebouwd tot een fantastische eetruimte. Verder bevindt zich op de begane grond een toilet en een keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING: Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en wasmachine en droger.

TWEEDE VERDIEPING: Op de tweede verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer en een ruimte voor de cv-ketel.

HUURPRIJS: € 2500,- excl. g/w/e/internet
BORG: €4000

Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging.

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

157m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Silcherstraat
  • 5011AC
  • Tilburg

Vergelijkbaar aanbod