Foto huurwoning te huur in Utrecht - Berkelstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht - Berkelstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

106m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Tijdelijk te huur voor 3 maanden! Niet langer.

LIGGING:
Gelegen in de rivierwijk tussen het Vaartsche Rijn en Merwede kanaal. 8 minuten fietsen naar Utrecht Centraal Station en binnen 5 minuten fietsen ben je bij het Ledig Erf. In de buurt vind je diverse winkels voor dagelijkse boodschappen en goede verbindingen naar de A12 en de Waterlinieweg.

INDELING:
Entree woning, hal. Ruime woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde. Aan de achterzijde eetgedeelte met openslaande deuren naar de tuin en open keuken. De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, wijnkoelkast, vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat. Achtertuin met berging, gazon en terras met eettafelset.

Toilet met fonteintje en trap naar de eerste verdieping. Overloop. Grote hoofdslaapkamer, inloopkast en prachtige badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Zolderverdieping, met logeerkamer en 2 kantoorruimtes.

DETAILS:
Helaas is deze woning slechts tijdelijk te huur (3 maanden), waarna de eigenaren terug zullen komen om zelf in het huis te gaan wonen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

106m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Berkelstraat
  • 3522ER
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod