Foto huurwoning te huur in Utrecht - Julianaweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht - Julianaweg

Per direct beschikbaar

€ 2.490 p/m

100m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Tijdelijk te huur aangeboden: charmante gezinswoning in Hoograven met 5 slaapkamers, gemeubileerd en voor een periode van 8 maanden. De woning heeft een mooie achtertuin en prachtig uitzicht aan de voorkant. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Utrecht en diverse snelwegen. Let op: deze woning is niet geschikt voor woningdelers.

Begane grond: Via de voortuin bereik je de voordeur die leidt naar de hal met trap naar de eerste verdieping, toilet en de ruime woonkamer met uitzicht op straat en de groenstrook aan de voorkant. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte met moderne keuken en toegang tot de achtertuin. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken zoals koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en een quooker.

1e verdieping: Via de trap bereik je de overloop met toegang tot badkamer, hoofdslaapkamer aan de achterzijde, apart toilet, en twee slaapkamers aan de voorkant. De badkamer heeft een douche, jacuzzi, dubbele wastafel met meubel en designradiator.

2e verdieping: Via de trap bereik je een ruime zolder met toegang tot een bergruimte en een extra slaapkamer. Er is ook een extra wastafel op deze zolder.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.490 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Julianaweg
  • 3525VG
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod