Foto huurwoning te huur in Utrecht - Menno van Coehoornstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht - Menno van Coehoornstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.650 p/m

89m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: goed onderhouden hoekwoning met stadstuin (met achterom!), drie slaapkamers en een berging, gelegen in de kinderrijke en gezellige wijk Vogelenbuurt. De straat grenst aan het Griftpark, ideaal voor sporten, wandelen, fietsen, en activiteiten voor kinderen in de kinderboerderij Griftsteede. Dagelijkse voorzieningen, leuke restaurants en het openbaar vervoer zijn allemaal makkelijk bereikbaar. De historische binnenstad, het centraal station en diverse busverbindingen zijn op loop- of fietsafstand, terwijl je met de auto snel de stad uit bent.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, trap, toilet, en suite woonkamer met kasten en openslaande deuren, keuken met inbouwapparatuur en granieten werkbladen.

Eerste verdieping: Overloop, twee grote slaapkamers met een open haard, derde slaapkamer, badkamer met bad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tuin:
Zonnige achtertuin (op het zuiden) met achterom en houten schuur, grenzend aan een rustige woonstraat. De Menno van Coehoornstraat heeft weinig verkeer, ideaal voor een stel of jong gezin!

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 1 november 2024;
- Huurperiode tot 1 december 2026;
- Gemeubileerd;
- Drie slaapkamers;
- Bad en douche;
- Geen woningdelers toegestaan;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als bruto inkomen.

Huur:
- Kale huur: € 2650
- Waarborgsom: € 5300

Video

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.650 per maand

Oppervlakte

89m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Menno van Coehoornstraat
  • 3514XE
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod