Foto huurwoning te huur in Utrecht - Tjeerdsraklaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht - Tjeerdsraklaan

Per direct beschikbaar

€ 2.525 p/m

132m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig huis op een toplocatie in Parkwijk! Dit huis aan de Tjeerdsraklaan 60 is volledig gemeubileerd en beschikt over een garage met laadstation, dakterras, 3 slaapkamers en energielabel A.

De ligging is ideaal, dichtbij het winkelcentrum van Parkwijk en Leidsche Rijn Centrum. Beide winkelcentra bieden een scala aan winkels en eetgelegenheden. Daarnaast zijn er volop sportfaciliteiten in de buurt, zoals sportvelden in het Amaliapark, een golfclub en een tennisclub. Met de fiets ben je in 15 minuten in het oude stadscentrum, en met de bus ben je in 14 minuten bij Utrecht CS.

De indeling van het huis is als volgt:
Begane grond: Entree, toilet, trap naar de eerste verdieping en garage met laadstation.
Eerste verdieping: Ruime en lichte woonkamer, open keuken en toegang tot het 40 m2 dakterras op het zuiden.
Tweede verdieping: Drie ruime slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel, douche, bad, tweede toilet en wasmachineaansluiting.

Beschikbaar vanaf 1-10-2024 voor €2,525,- excl. g/w/e, internet, TV en gemeentelijke belastingen. Daarnaast €300,- per maand voor stadsverwarming, elektriciteit en water. Perfect voor een stel of gezin! Let op: maten zijn indicatief. Geen NEN-meting uitgevoerd.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.525 per maand

Oppervlakte

132m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Tjeerdsraklaan
  • 3544PD
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod