Foto huurwoning te huur in Vught - Taalstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Vught - Taalstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.350 p/m

168m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gerenoveerd monumentaal huis met 4 slaapkamers aan de Taalstraat in Vught, beschikbaar vanaf 15 januari 2025. Het huis wordt gemeubileerd aangeboden voor maximaal 24 maanden, met diplomatieke clausule.

De locatie is zeer centraal, dicht bij het historische centrum van 's-Hertogenbosch, diverse uitvalswegen en natuurgebieden. Bij binnenkomst valt gelijk de hoge hal op met originele ornamenten. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met decoratieve open haard, keuken, eetkamer en speelkamer.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping heeft de hoofdslaapkamer, kinderkamer en wasruimte.

Huurprijs: € 3.100 per maand, plus € 250 voor meubilering. Borg: € 6.200. Inkomenseis: minimaal 3x de huur. Geïnteresseerden dienen persoonlijke en financiële gegevens te overleggen. Maak een afspraak voor meer informatie.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.350 per maand

Oppervlakte

168m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Taalstraat
  • 5261BC
  • Vught

Vergelijkbaar aanbod