Foto huurwoning te huur in Zaandam - S Blaupot ten Catestr
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Zaandam - S Blaupot ten Catestr

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

133m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Uniek ruim huis op een ideale locatie met energielabel A+++!

Dit is jouw kans om de eerste huurder te zijn van een prachtig, energiezuinig nieuw gebouwd huis met drie verdiepingen. Het huis is ideaal gelegen in een prachtige nieuwbouwwijk in Zaandam. Comfort en duurzaamheid komen samen in een levendige en diverse omgeving. Geniet van nieuwe vloeren met vloerverwarming, een nieuwe moderne keuken en smaakvol gepleisterde en geschilderde muren en plafonds. Dit huis biedt het comfort en de stijl waar je naar op zoek bent.

De woning
Dit ruime vijf(!) slaapkamer huis van ongeveer 133m2 biedt alles wat je nodig hebt. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de extra kamer op de eerste verdieping, ideaal als kantoor, praktijk-/activiteitenkamer of logeerkamer. De hal met een open trap naar boven geeft toegang tot de afgesloten technische ruimte en het toilet. In de volgende ruimte vind je de inpandige berging en de achterdeur naar twee privé parkeerplaatsen in de afgesloten gemeenschappelijke binnenplaats. Op de tweede verdieping geniet je van een open woonkamer met vrij uitzicht en een nieuwe moderne keuken. Grote openslaande deuren leiden vanuit de keuken naar een groot privéterras. Op de tweede verdieping zijn er drie comfortabele slaapkamers en een ruime betegelde badkamer met een tweede toilet.

Locatie
Dit huis ligt op een ideale locatie waar veel samenkomt. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, scholen, kinderopvang en restaurants liggen op steenworp afstand. Met de snelwegen A7 en A8, richting Amsterdam, Purmerend en Hoorn, binnen één minuut bereikbaar, is dit de perfecte uitvalsbasis voor forenzen. Het NS-station Zaandam Kogerveld is ook op loopafstand, ideaal voor trein- of busreizigers.

Duurzaamheid
Met een energielabel A+++, zul je profiteren van lagere energiekosten, comfortabel wonen en een verminderde ecologische voetafdruk. Hier vind je rust en het zal een gezonde levensstijl stimuleren, terwijl je ook deel uitmaakt van een diverse en levendige gemeenschap. Het huis beschikt over zonnepanelen, vloerverwarming op alle verdiepingen, geïsoleerd glas en vele opties zoals temperatuurregeling per kamer.

Kenmerken
- Huurprijs van € 2.750,00 per maand exclusief nutsvoorzieningen
- Twee privé parkeerplaatsen € 200,00 per maand
- Waarborgsom gelijk aan twee maanden huur
- Het betreft een ruim nieuw gebouwd huis van circa 133m2
- Energielabel A+++ (!)
- Snelwegen in de buurt en treinstation op loopafstand (!)
- Jij zult de eerste bewoner zijn (!)
- Wij vragen en controleren jouw inkomensbewijs
- Vermelde informatie en afmetingen zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

133m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • S Blaupot ten Catestr
  • 1508VC
  • Zaandam

Vergelijkbaar aanbod