Foto huurwoning te huur in Aalsmeer - Atalantalaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Aalsmeer - Atalantalaan

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

156m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze prachtige gemeubileerde eengezinswoning is gelegen in de rustige gezinsbuurt "Nieuw-Oosteinde", een mooie plek in het Oosten van Aalsmeer aan de rand van Amstelveen. Met 4 slaapkamers, een ruime tuin met schuur, is dit het ideale huis voor voldoende comfort en ontspanning.

INDELING

Bij binnenkomst betreed je de ruime hal, met een toilet en ruimte voor jassen.

Je hebt een heerlijk lichte en zeer ruime woonkamer met een grote bank en tv, en er is ook een gezellige gashaard. De ruime, nette keuken heeft voldoende opbergruimte en een eettafel met 6 stoelen. Vloerverwarming aanwezig.

Op de tweede verdieping heb je 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De andere 2 slaapkamers hebben elk een eenpersoonsbed. De badkamer is voorzien van een bad, aparte douche, toilet en wastafel.

Op de derde verdieping heb je een grote kamer die ook als slaapkamer kan worden gebruikt, hier bevindt zich ook een wasmachine en droger.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen, grenzend aan Amstelveen! Ongeveer 7 minuten fietsen naar de snelle tram, lijn 51, die je rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam brengt. Maar ook de snelwegen A4, A5 en A9 zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bovendien is Amstelveen om de hoek en binnen enkele minuten te bereiken. In het splinternieuwe winkelcentrum van Nieuw Oosteinde vind je al je dagelijkse benodigdheden.

DETAILS

- Woonoppervlakte van 156 m2
- Gemeubileerde woning
- 4 slaapkamers
- Per direct beschikbaar
- Gratis parkeren op straat
- Videotour: niet beschikbaar

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

156m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Atalantalaan
  • 1432NH
  • Aalsmeer

Vergelijkbaar aanbod