Foto huurwoning te huur in Almelo - Deken Van Der Waardenlaan
Geverifieerde verhuurder

Foto huurwoning te huur in Almelo - Deken Van Der Waardenlaan

Huurwoning Almelo - Deken Van Der Waardenlaan

Vanaf 14 oktober 2024,

€ 1.350 p/m

113m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

TIJDELIJK TE HUUR in Almelo: Eengezinswoning gelegen in het Rosarium

Dit leuke object in de gewilde wijk "Rosarium" in Almelo telt 3 mooie slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een balkon en een moderne badkamer en aparte wasruimte op de 1e verdieping. De vrijstaande houten berging is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld fiets(en) en andere grote spullen. De woning is perfect voor jonge gezinnen vanwege de kindvriendelijke buurt waarin deze is gelegen, met alle voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, sportvoorzieningen en Almelose uitvalswegen binnen handbereik. Bovendien heb je een zonnige, vrije achtertuin op het westen en een vrije voortuin op het oosten waar je zomers heerlijk kan vertoeven. Het centrum van Almelo ligt op enkele minuten fietsafstand.

INDELING:
Entree met garderobe, meterkast, toilet met fontein en een kelder-/trapkast voor extra bergruimte. De hal biedt toegang tot de royale woonkamer met grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is de zonnige achtertuin te bereiken, voorzien van een schuur met overkapping.
De aangrenzende gesloten leefkeuken betreft een moderne keuken in hoekopstelling en beschikt over alle inbouwapparatuur, zoals een koelkast, oven, inductiekookplaat en RVS afzuigkap. Vanuit de keuken is de voortuin eveneens te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een balkon. De moderne badkamer heeft oa een douchecabine. Tevens is een aparte wasruimte gecreëerd voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting.


BIJZONDERHEDEN:
- Huurprijs € 1.350,- excl. G/W/E;
- Woonoppervlakte ca. 113 m2;
- Perceel oppervlakte ca. 188 m2;
- 3 slaapkamers;
- TIJDELIJK te huur; via Diplomatenclausule
- Beschikbaar per 15 oktober 2024 tot 1 april 2025
- Volledig gemeubileerd


Deze advertentie op internet is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.350 per maand

Oppervlakte

113m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Vanaf 14 oktober 2024, tot 31 maart 2025

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Deken Van Der Waardenlaan
  • 7602GL
  • Almelo

Vergelijkbaar aanbod