Huurwoning Almere

Dek (1319AA)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

123m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per 1 augustus aanstaande biedt Immen Vastgoed deze ruime eengezinswoning met zonnige achtertuin in Almere aan.
De tuin is gelegen op het zuid westen en aan de voorzijde ligt de woning vrij aan de weg met een groenstrook. De woning is luxe afgewerkt en onder andere voorzien van een moderne keuken met L-vorm keukenblok met inbouwapparatuur, houten werkblad, witte fronten en een inductiekookplaat.
Daarnaast heeft de woning 3 slaapkamers en 2 luxe badkamers.
In de gehele woning liggen laminaatvloeren.

De wijk is voorzien van een supermarkt, snackbar, watersportmogelijkheden, groenvoorzieningen, scholen en een busverbinding. Met de auto bent u binnen 7 minuten in het centrum van Almere-Stad en binnen 25 minuten bent u in Amsterdam.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje. Woonkamer en keuken met veel lichtinval en aan de achterzijde uitzicht op de tuin(zuid westen). De tuin is doormiddel van een schuifpui te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met groot raam aan de voorzijde, toegang tot 2 slaapkamers aan de achterzijde en een inpandige luxe badkamer met dubbel wastafelmeubel, luxe tegelwerk tot plafondhoogte, designradiator en een kunststof ligbad met douchegelegenheid.

Zolder verdieping: overloop met toegang tot 1 slaapkamer aan de achterzijde en een inpandige luxe badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.
Op de overloop bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 augustus 2024
- Huur € 2.250,- per maand
- Borg € 4.500,-
- Gestoffeerd

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

123m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Dek
  • 1319AA
  • Almere

Vergelijkbaar aanbod