Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Almere

Dek (1319AA)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

123m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per 1 augustus beschikbaar, biedt Immen Real Estate deze ruime eengezinswoning met zonnige achtertuin in Almere aan. De woning is luxe afgewerkt en beschikt over een moderne keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers, en 2 luxe badkamers. De gehele woning is voorzien van laminaatvloer. De omgeving biedt een supermarkt, snackbar, watersportfaciliteiten, groen, scholen en een bushalte. De woning ligt op 7 minuten rijden van het centrum van Almere-Stad en op 25 minuten van Amsterdam.

Begane grond: entree, hal, woonkamer en keuken met veel licht en toegang tot de tuin op het zuidwesten via een schuifdeur.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een luxe badkamer met dubbele wastafel, designradiator en ligbad met douche.

Zolderverdieping: overloop met toegang tot 1 slaapkamer en een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel. Aansluiting voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024
- Huurprijs € 2.250,- per maand
- Borg € 4.500,-
- Gestoffeerd.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

123m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Dek
  • 1319AA
  • Almere

Vergelijkbaar aanbod