Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Almere

Noorderduinstraat (1361DB)

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

162m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Nieuw te huur! Comfortabele en recent gebouwde GEMEUBILEERDE woning met DRIE slaapkamers.

CONDITIES:

Beschikbaar: vanaf 15 juli 2024
Huurperiode: maximaal 24 maanden
Gemeubileerd
Huur: € 3000 per maand
G/W/E op naam van de huurder
Borg: € 6000

Locatie
Deze halfvrijstaande woning bevindt zich aan de rand van Almere Poort, in de woonwijk Duin Noord. Almere Poort is geliefd, zowel bij Almeerders als Amsterdammers die willen wonen op een mooie, rustige en centrale locatie. De ligging is ideaal: tegenover het treinstation van Almere-Poort, de bushalte om de hoek en met de auto bereik je binnen 3 minuten de A6, richting Lelystad (A6), Utrecht of richting Amsterdam en Hilversum (A6/A1).

Naast het feit dat Almere-Poort alle voorzieningen in de buurt heeft, vind je hier ook rust en veel natuur. Deze vrijstaande woning ligt aan de rand van de wijk, dicht bij het glooiende duinlandschap van Almere-Duin. Verder kun je in enkele minuten naar het strand van Almere of naar de gezellige jachthaven Marina Muiderzand rijden. Bovendien vind je in Poort alles wat je nodig hebt: er zijn diverse winkelcentra, supermarkten, bouwmarkten, scholen en ook een internationale school.

DETAILS

Gemeubileerd
Huis gebouwd in 2021
2 badkamers
Moderne keuken
2 parkeerplaatsen op de oprit
Laadstation voor elektrische auto's aanwezig
Drie slaapkamers
Optie voor een 4e slaapkamer

Deze prachtige woning biedt een unieke combinatie van moderne elegantie en ruime luxe. De voortuin leidt naar de voordeur, die toegang biedt tot een uitnodigende hal. Hier bevindt zich ook het toilet. Vanuit hier bereik je de woonkamer, waar de keuken naadloos overloopt in het eet- en woongedeelte. Deze recent gebouwde woning straalt een tijdloze charme uit van onder tot boven. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, inductiekookplaat en een combi-oven-magnetron. Via de keuken met de grote deuren bereik je de zonnige voortuin op het zuiden. De achtertuin is te bereiken via de woonkamer. De woonkamer, met een uniek gedeeltelijk glazen plafond, is ruim.

Op de eerste verdieping biedt de ruime hal toegang tot de badkamer met dubbele wastafels, inloopdouche en de wasmachine en droger. Op deze verdieping bevinden zich ook twee kinderslaapkamers en de grote overloop biedt ruimte voor een werkplek of speelruimte voor de kinderen.

Op de tweede verdieping, bereikbaar via de trap vanuit de hal, bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer. De slaapkamer heeft een hoog plafond, wat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Deze woning biedt een unieke mogelijkheid om te genieten van een bijzonder sfeervol huis op een toplocatie. Ideaal voor gezinnen die comfort en moderne luxe willen combineren met de nabijheid van alle voorzieningen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

162m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Noorderduinstraat
  • 1361DB
  • Almere

Vergelijkbaar aanbod