Foto huurwoning te huur in Amstelveen - Van der Veerelaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen - Van der Veerelaan

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

179m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze prachtige, goed onderhouden woning uit de jaren 1930 is nu te huur op een van de meest gewilde locaties in de wijk Elsrijk aan de rustige Van der Veerelaan. Een heerlijk gezinshuis (179m2) met vijf slaapkamers, twee badkamers, een tuin op het westen en een eigen garage!

De woonkamer is licht en ruim met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Naast de woonkamer bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met veel opbergruimte en moderne apparatuur, zoals een vaatwasser, gasfornuis, oven, koelkast/vriezer en een eethoek. Op de begane grond is ook een apart toilet.

Er zijn vijf ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of als thuiskantoor. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de eerste badkamer met douche, toilet, ligbad, bidet en wastafel. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers, een berging en een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine en droger.

De achtertuin is een privé, goed onderhouden tuin, perfect om te ontspannen, te entertainen of buitenactiviteiten met het gezin te genieten. Achter de tuin is een garage met veel opbergruimte.

De ligging van de Van der Veerelaan is ideaal in Amstelveen, bekend om zijn uitstekende voorzieningen en hoge levenskwaliteit. Op loopafstand vind je winkelcentra, waaronder Stadshart Amstelveen, en het Amsterdamse Bos en diverse lokale parken. Openbaar vervoer is uitstekend met goede toegang tot bus- en tramdiensten, evenals de snelweg A9 voor handig woon-werkverkeer naar Amsterdam en omgeving.

Bezichtigingen op afspraak. Neem contact met ons op via deze website. Bent u van plan te verhuizen naar Nederland? Urban Homies kan u en uw werknemers helpen. Bezoek onze website voor meer informatie.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

179m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Van der Veerelaan
  • 1181PZ
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod