Foto huurwoning te huur in Amstelveen - Graaf Aelbrechtlaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen - Graaf Aelbrechtlaan

Per direct beschikbaar

€ 6.000 p/m

175m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze prachtige gezinswoning uit 2015 ligt in het centrum van Amstelveen en heeft een woonoppervlakte van 175m2. Het huis beschikt over 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten. De moderne inrichting is van hoogwaardige kwaliteit. De woning heeft een goed onderhouden achtertuin op het zuiden met opslagruimte en de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor €38 per maand.

De ruime en lichte woonkamer heeft grote ramen en een schuifdeur naar de tuin, met vloerverwarming en stenen vloertegels. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van luxe Siematic apparatuur en een kookeiland. Op de eerste verdieping bevindt zich de grote hoofdslaapkamer met inloopkast en eikenhouten vloer, een tweede slaapkamer en een luxe badkamer met marmeren betegeling en een bad, aparte douche en tweede toilet. Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een tweede badkamer met douche en derde toilet.

De woning ligt in Elsrijk, een populaire buurt nabij het centrum van Amstelveen, het Amsterdamse Bos en diverse internationale scholen. Het Stadshart is op enkele minuten fietsafstand. De A9 is slechts 5 minuten rijden met goede verbindingen naar Amsterdam, Haarlem en Schiphol. In de buurt bevindt zich een viersterren winkelcentrum met diverse boetieks, bakkerijen, supermarkten, een bibliotheek en theater.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.000 per maand

Oppervlakte

175m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Graaf Aelbrechtlaan
  • 1181SV
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod