Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam

Jouke Zietsmastraat (1022LN)

Per direct beschikbaar

€ 4.000 p/m

208m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze zeldzame huurmogelijkheid in Noord, Amsterdam, biedt een modern en prachtig ingericht huis met vier slaapkamers. Het huis beschikt over ruime leefruimtes en een charmante tuin van 140m². Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt en gunstig dicht bij het centraal station, biedt het eenvoudige toegang tot het hart van de stad.

Deze eigentijdse woning met drie verdiepingen is gebouwd in 2019 en verwelkomt je met een open, op split-level gebouwde woonkamer op de begane grond, voorzien van grote schuifdeuren die naar de tuin leiden. De keuken heeft een stijlvol kookeiland en is uitgerust met moderne apparatuur. De woonkamer baadt in natuurlijk licht, biedt een ruime en lichte sfeer, compleet met een open haard en hoge plafonds. Een uniek kenmerk is de kinderklimmuur, die een element van plezier en avontuur toevoegt voor de kleintjes.

Wanneer je naar de eerste verdieping gaat, ontdek je drie slaapkamers: de hoofdslaapkamer, een kinderkamer en een slaapkamer die is omgebouwd tot speelkamer. Hier vind je ook een grote badkamer met een bad, een aparte inloopdouche en een dubbele wastafel.

Op de derde verdieping vind je een veelzijdige ruimte die perfect is voor gasten of als privékantoor. Dit gebied heeft zijn eigen woonruimte, compleet met een groot bed, kitchenette, kleine bank en een badkamer met inloopdouche. Deze opstelling biedt de perfecte mix van comfort en privacy, of het nu gaat om het verwelkomen van gasten of als een privé werkruimte bij het thuiswerken. Bovendien is dit pand volledig gemeubileerd. Parkeergelegenheid is beschikbaar voor het huis, samen met een schuur in de tuin voor opslagdoeleinden. Het huis is ook voorzien van zonnepanelen, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Met zulke opmerkelijke kenmerken spreekt deze woning echt voor zich.

Het huis ligt op slechts enkele minuten van het metrostation Noord. Een snelle wandeling van 4 minuten biedt naadloze toegang tot het stadscentrum van Amsterdam. Of het nu met de metro is of met de auto via de A10 ringweg, het bereiken van je bestemming is uiterst handig.

Het laatste wat je moet weten is dat deze woning wordt aangeboden voor een huurprijs van €4000, exclusief nutsvoorzieningen. De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus, de borg is gelijk aan 2 maanden huur, de oppervlakte is 208m2 met een tuin van 140m2. Het contract is Model C voor 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. De woning heeft een energielabel A en heeft als extra voorziening zonnepanelen. Deze woning wordt gemeubileerd opgeleverd en er zijn geen huisdieren of delers toegestaan.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.000 per maand

Oppervlakte

208m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Jouke Zietsmastraat
  • 1022LN
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod