Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam

Uranusstraat (1033VW)

Per direct beschikbaar

€ 1.700 p/m

57m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een charmant tussenwoning van ongeveer 57 m², gelegen in de gezellige buurt van Tuindorp-Oostzaan aan de Uranusstraat 30. Het pand beschikt over twee slaapkamers en een zolder.

Buurt:
Tuindorp-Oostzaan is een zeer authentieke buurt in Amsterdam Noord, met een rustige leefomgeving en een sterke gemeenschapsgeest. Het combineert dorpsachtige rust met de voordelen van de grote stad om de hoek. Geniet van handige toegang tot vervoer, uitgaansgelegenheden, winkels en meer. De buurt ligt vlakbij de NDSM met zijn levendige culturele activiteiten, trendy eetgelegenheden en uitstekende verbindingen via verschillende veerboten.

Indeling:

Begane grond:
Via de uitnodigende entree betreed je de ruime woonkamer met open keuken. Deze gezellige leefruimte baadt in natuurlijk licht en biedt een ideale plek voor ontspanning en gezelligheid. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een oven, gasfornuis, magnetron en een koelkast/vriezer combinatie. Naast de keuken bevindt zich een apart toilet.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De eerste slaapkamer is ingericht met een eenpersoonsbed en een bureau, perfect voor een kinderkamer of thuiskantoor. De tweede, grotere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een praktische ingebouwde kast voor voldoende opbergruimte. De goed onderhouden badkamer is voorzien van een inloopdouche, een stijlvol wastafelmeubel en een tweede toilet voor extra gemak.

Zolder:
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap en herbergt de cv-ketel.

Buitenkant:
Het pand heeft een zonnige voortuin en een achtertuin op het noordoosten.

Deze volledig gemeubileerde woning is per direct beschikbaar voor onbepaalde tijd. Huurprijs: €1700 exclusief nutsvoorzieningen (gas/water/elektriciteit).

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.700 per maand

Oppervlakte

57m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Uranusstraat
  • 1033VW
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod